Wine & Brunch | Sippin’ what we’re cookin’ cu Marius Gîrlea

Brunch Corks 9 august
Rezervă-ți masa și lasă-ne pe noi să turnăm brunch-ul în pahare!

Află toate detaliile evenimentului mai jos👇

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Wine & Brunch | Sippin’ what we’re cookin’ cu Marius Gîrlea
Sâmbăta nu-i pentru grabă. E pentru brunch. Ne vedem la Corks cu vin în pahar, vin în farfurie și povești cât cuprinde.
160,00 lei
Unlimited

🥂 “I cook with wine. Sometimes I even add it to the food.”

Sâmbăta nu-i pentru grabă. E pentru brunch. Ne vedem la Corks cu vin în pahar, vin în farfurie și povești cât cuprinde.

Am pregătit două meniuri – Classical sau Veggie – în care fiecare preparat e gândit să joace în același film cu vinurile: de la spumante delicate la Sauvignon Blanc maturat pe drojdii, Cava onctuoasă și o Busuioacă dulce ca o promisiune. Toate vinurile sunt atent alese și toate preparatele au câte un twist licoros.

👨‍🍳 Gazda brunch-ului e Marius Girlea, care te va plimba printre arome, pairinguri și câteva secrete despre cum se gătește cu vin. Începem cu o Mimosa, ca să fim în ton, și apoi alegi ce brunch ți se potrivește:


Classical Brunch

  • Shakshouka cu drizzle de Prosecco și un pahar de Mimosa, cum altfel?

  • Hamsii crocante în sos de spumant Chenin Blanc, cu Chenin Blanc Mulderbosch Spumant în pahar

  • Midii suculente în sos de Cava, servite cu Cava Raventos Rosell Brut

  • Paste cu sardine, capere și lămâie, în sos de Sauvignon Blanc – pairing Javier Ruiz Sauvignon Blanc Sobre Lias

  • Pancakes pufoase cu sirop parfumat de Busuioacă – acompaniate de Pietroasele Busuioacă Dulce

🌿 Veggie Brunch

  • Omletă cu soia și sos fin de Prosecco servită cu o Mimosa proaspătă

  • Legume în tempura cu infuzie de Chenin Blanc, alături de Chenin Blanc Mulderbosch Spumant

  • Humus cremos cu muguri de pin și drizzle de Cava – pairing: Cava Raventos Rosell Brut

  • Spaghetti alla Nerano cu dovlecei și sos de Sauvignon Blanc, servite cu Javier Ruiz Sauvignon Blanc Sobre Lias

  • Înghețată artizanală cu prune afumate și sirop de Busuioacă – încheiem cu Pietroasele Busuioacă Dulce

🎟️ Locurile sunt limitate, iar brunch-ul se lasă cu voie bună și pahare goale.

Rezervă-ți masa și lasă-ne pe noi să turnăm brunch-ul în pahare!

Ce spun clienții noștri?

Locație pe hartă

Mai multe evenimente

Wine & Brunch | Sippin’ what we’re cookin’ cu Marius Gîrlea