În prag de Dragobete, gastronomia și vinurile bune își dau întâlnire cu literatura. Aducem o nouă ediție #frombooktotable sub bagheta magică a lui Cosmin Dragomir și vă invităm la un eveniment de poveste în data de 24 februarie.
Dragostea pentru vinuri și mâncare tradițională deja am declarat-o, iar de Dragobete o să o reînnoim prin perspectiva personajelor, reale sau fictive, care au inspirat iubire de-a lungul generațiilor. Cu o mână pe cărțile și poeziile clasice românești și cu cealaltă pe vinul de la Budureasca, lansăm o nouă călătorie culinară care sună cam așa:
Capitolul 1: Eminescu și Veronica Micle – Dor de infinit
- Tartine cu pate de casă și dulceață de trandafiri
Capitolul 2: Moromete și Catrina – Specula țărănească reușită
- Mămăligă cu trufe și cârnați oltenești
Capitolul 3: Felix și Otilia – Bucureștiul burghez
- Coq au vin de Dealu Mare
Capitolul 4: Eliade și Maitreyi – Iubirea interzisă
- Sarmale garam masala cu umplutură de miel, orez basmati, stafide, migdale și curry
Capitolul 5: Creangă și Mărioara – Amintiri din bucătărie
- Desert cu dulceață de cireșe amare
Va fi o experiență culturală și gastronomică unică, o ocazie de a celebra iubirea și frumusețea literaturii române, savurând preparate culinare desăvârșite și vinuri alese. Cinstim mai multe pahare de vinuri din gama ‘The Sign’ de la Budureasca, respectiv Sauvignon & Sauvignon, Tămâioasă Românească, Fetească Neagră, Shiraz și un vin de desert special.
#frombooktotable nu este doar un concept, ci promisiunea unei experiențe pluridisciplinare, în care poveștile literare și istorice se întâlnesc să stea la o masă copioasă cu vinul românesc.
Locurile sunt limitate! Rezervă acum un loc la degustare!