Unele amintiri nu se uită niciodată: mirosul de vinete coapte, gustul clătitelor calde cu dulceață de prune sau fasolea bătută „ca la mama acasă”. Dar ce-ar fi dacă toate astea s-ar întoarce în farfurie – reinterpretate, rafinate, și servite alături de unele dintre cele mai premiate vinuri ale momentului?
Pe 14 august, la Corks, aducem gusturile copilăriei în prezent, cu un meniu creat de Chef Alfred și asortat cu vinuri de top, toate peste 90 puncte de la mai multe autorități din lumea vinului.
Este o seară în care comfort food-ul primește un upgrade, iar fiecare înghițitură de vin este premiată.
🥂 Meniul serii:
Salată de vinete coapte cu ceapă murată
& Cava Raventos Rosell Gran Reserva – 90P G&G
Cașcaval pane cu sos de roșii cherry coapte și oregano
& Riesling Rheingau Künstler – 93P Wine Advisor
Fasole bătută cu usturoi copt, cârnăciori afumați și ceapă caramelizată
& Amaranta Tenuta Ulisse – 99P Luca Maroni
Mâncărică de mazăre cu mușchiuleț de porc la cuptor
& Vinarte Soare – 93P Robert Parker
Clătite cu dulceață de prune și Porto
& Tawny Porto Quinta do Vallado 20 Years – 93P Wine Advocate
O seară cu gust de acasă, dar cu vinuri care au cucerit lumea. Vezi cum se îmbină cele două în cea mai nostalgică degustare a verii.
Rezervă un loc mai sus la degustare!