Happy Waitangi Day! Sărbătorim Ziua Națională a Noii Zeelande cu muuult Sauvignon Blanc și Pinot Noir, alături de un meniu cu bucate alese, joi, 6 februarie!
De la aromele explozive de fructe tropicale la notele ierboase și minerale, Sauvignon Blanc-ul neozeelandez este o experiență senzorială unică. Vinificația în Noua Zeelandă, deși relativ tânără, se remarcă prin inovație și pasiune, iar podgoriile de pe cele două insule principale, North Island și South Island, beneficiază de un climat maritim răcoros, ideal pentru cultivarea acestui soi.
Și pentru că o călătorie aromatică prin Noua Zeelandă nu ar fi completă fără a explora și universul vinurilor roșii, v-am pregătit o surpriză: două Pinot Noir-uri elegante și sofisticate, care vă vor cuceri cu aromele lor complexe de fructe roșii, condimente și o mineralitate distinctă, specifică zonei și climatului mai rece.
Sauvignon Blanc:
– Astrolabe Sauvignon Blanc
– Kim Crawford Sauvignon Blanc
– Makutu Bay Sauvignon Blanc
– Curious Kiwi Sauvignon Blanc
– Spy Valley Satelite Sauvignon Blanc
– Astrolabe Sauvignon Blanc
– Kim Crawford Sauvignon Blanc
– Makutu Bay Sauvignon Blanc
– Curious Kiwi Sauvignon Blanc
– Spy Valley Satelite Sauvignon Blanc
Pinot Noir:
– Matua Pinot Noir
– Spy Valley Satelite Pinot Noir
– Matua Pinot Noir
– Spy Valley Satelite Pinot Noir
Pentru a completa experiența, Chef Alfred a creat un meniu unde aromele se completează reciproc: coșulețe cu spumă de somon și salată cu brânză de capră, nuci și miere pentru Sauvignon Blanc-urile vibrante, iar muschiuleț de berbecuț la grătar cu piure de păstârnac pentru Pinot Noir-urile elegante.
Vă așteptăm cu drag la degustare! Detalii mai jos: