Reluăm acest eveniment de mare succes marca Corks & Cosmin Dragomir și vă provocăm din nou papilele gustative!
Fie că vă e poftă sau că sunteți curioși, noi vă promitem o incursiune în universul parizerului așa cum nu s-a mai făcut în România. Două mini-cursuri: ,,degustare organoleptică” și ,,cum citim o etichetă” alături de Dr. Ing. Dana Pop, storytelling și fun facts, degustare în orb și alte degustări conexe.
☢️ Parizer radioactiv?
Cu hârtie igienică sau din copite? Bio, vegan sau plin de carne macră? Răspundem la toate aceste întrebări, ba chiar la și mai multe!
🍴 În program:
- Cum înțelegem mezelurile și etichetele – cu Dr. Ing. Dana Pop, vicepreședinte FNDA;
- Fun facts & storytelling cu Cosmin Dragomir;
- Degustare în orb + fișe de degustare profesioniste + concurs de parizer;
- Degustare de pălincă oferită de La Horincie;
- Pairing neașteptat cu vinuri internaționale;
- Degustare de pâine artizanală de la Casa del Pan;
- Degustare de muștaruri și sosuri de la Sosin.
Fie că vii din curiozitate, foame sau pur și simplu pentru distracție, te așteptăm să transformăm împreună un simplu parizer într-o experiență de neuitat!