Wine & Brunch | Sippin’ what we’re cookin’ cu Marius Gîrlea

Corks Brunch
Începem cu Mimosas și apoi ne alegem meniul de wine - brunch preferat, classic sau vegetarian.

Află toate detaliile evenimentului mai jos👇

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

I cook with wine. Sometimes I even add it to the food.”

Sâmbăta e ziua perfectă pentru un brunch în care vinul se simte în farfurie și se savurează în pahar. Te invităm să alegi între două meniuri delicioase, fiecare preparat având un twist special: ingrediente marinate, reduse sau asezonate cu vinuri premium din Spania, Franța și România.

Marius Girlea, gazda și liderul acestui brunch special, este gata să dea startul unei sesiuni de degustare de prânz, plină de povești despre vinuri și preparatele asociate.

Începem cu Mimosas și apoi ne alegem meniul de brunch preferat:

✨ Classical Brunch

  • Shakshouka cu drizzle de Tempranillo, acompaniată de un Tempranillo Crianza El Coto elegant.
  • Tartine fine cu sardine în sos de Sauvignon Blanc, servite alături de Sauvignon Blanc Javier Ruiz.
  • Salată proaspătă de rucola cu fâșii de vită și o reducție intensă de Bordeaux, potrivită perfect cu Château Vieux Puit Bordeaux.
  • Paste cu Salsiccia marinați în Cava, completate de un pahar spumant de Cava Brut Raventos Rosell.
  • Pancakes pufoase cu sirop parfumat de Busuioacă, în pereche cu Pietroasele Busuioacă Dulce.

🌿 Veggie Brunch

  • Omletă cu soia și sos delicat de Sauvignon Blanc, servită alături de Sauvignon Blanc Javier Ruiz.
  • Legume proaspete în tempura crocantă și aromată cu Cava, savurate cu Cava Brut Raventos Rosell.
  • Salată fresh cu rucola, ardei copți și reducție de Bordeaux, perfect acompaniată de Château Vieux Puit Bordeaux.
  • Paste cremoase în sos de Tempranillo, gorgonzola, nuci și pere, însoțite de Tempranillo Crianza El Coto.
  • Înghețată artizanală cu prune afumate și sirop de Busuioacă, în armonie cu Pietroasele Busuioacă Dulce.

🎟️ Locurile sunt limitate! Rezervă acum un loc la brunch!

Ce spun clienții noștri?

Locație pe hartă

Mai multe evenimente

Wine & Brunch | Sippin’ what we’re cookin’ cu Marius Gîrlea