Cei curajoși și curioși le consideră delicatese. Alții nu le-au încercat niciodată – și nu știu ce pierd! Cert este că organele precum inima, creierul sau fuduliile fac parte din tradiția gastronomică a poporului român (și nu numai), sunt gustoase și extrem de sănătoase.
🍴 Degustăm “cu inimă și creier” mai multe tipuri de organe, pregătite cu atenție de chef-ul nostru și asociate cu vinuri atent alese, într-o seară cu totul specială:
🍖Preparatele serii:
- Steak de inimă de vită
- Creier pane – rețetă clasică și gustoasă
- Măduvioare de vită cu bruschete
- Fudulii și momițe pe plită
- Pastramă cu mămăliguță și spumă de hrean
🥂 Vinuri pentru un pairing de excepție:
- Cava Raventós Rosell
- Pinot Grigio Terre del Noce
- Grande Forte Chardonnay
- SOARE Cabernet Sauvignon
- Pergament Petit Verdot
🎶 Muzică live inclusă!
Atmosferă relaxată, gusturi îndrăznețe, vinuri spectaculoase și o experiență culinară care îți va rămâne în minte (și în papile).
👨👩👧👦 Cu mic, cu mare, vă așteptăm la degustarea de organe!
📍 Locuri limitate – rezervă acum și vino cu inima deschisă (și cu creierul pregătit pentru surprize)!